Ajankohtaista

Kuukauden pohjoismainen elokuva

Elokuvateatteri Tapiossa on jälleen mahdollista nauttia kuukauden pohjoismaisista elokuvista.

Kuhasalon retkipäivää

Lauantaina 13.5. vietimme koko perheen ulkoiluiltapäivää Kuhasalossa kaupungin kupeessa. Sää oli keväisen kaunis ja lämmin, ja monet luontoretkeilijät löysivät meidän iloisen porukkamme. Tarjolla oli mm. nuotiomakkaraa, nokipannukahvia, Ahvenanmaan pannukakkua ja kookospalloja. Ohjelmassa oli lisäksi lintuvisa ja euron kirppis. Kiitos kaikille mukavasta ja virkistävästä iltapäivästä!

Onnistunut Smørreilta Sulo&Smörre-ravintolassa

Smørreilta Sulo&Smörre-ravintolassa vietettiin Joensuu Pohjola-Nordenin onnistunutta Smørreiltaa, jossa yhteensä 32 osallistujaa pääsi nauttimaan maukkaista Smørrebrødeista, mahtavasta seurasta ja viihtyisistä musiikkiesityksistä. Ilta oli kaiken kaikkiaan antoisa, eikä ravintola Sulo pettänyt taaskaan. 

Lucian päivä ja kauneimpia joululauluja ruotsiksi

Lucian päivän iltana lauloimme kauneimpia joululauluja ruotsiksi Joensuun ev.lut. kirkossa kanttori Tuomas Pyrhösen johdolla. Oopperalaulaja Jukka Romu juhlisti tilaisuuttamme upeine sooloesityksineen. Iltaamme toi valoa, iloa ja rakkautta Yhteiskoulun lukion Lucia kulkueineen. Tilaisuuden juonsivat pastori Tomi Valjus ja Joensuun Pohjola-Nordenin puheenjohtaja Sinikka Marila.

Yhteisökuusemme koristeltuna juhlakuntoon.

Taas oli se aika vuodesta, jolloin koristelimme yhteisökuusemme. Tällä kertaa kuusi sai erityisvärityksen, nimittäin 75-vuotis juhlavärityksen.

Yhteisömessut

On jälleen yhteisömessujen aika.Tällä kertaa Joensuu Pohjola-Norden toi esille yhteisötoiminnan lisäksi myös pohjoismaista kirjallisuutta. Lisäksi ostettavissa oli mm. upeita Taalainmaanhevosia.

Joensuun Pohjola-Norden 75-vuotisjuhlat: Sirpa Kähkösen vieraillu

Kirjailija Sirpa Kähkönen kertoo työstään ja teoksistaan lauantaina 19.11. klo 14:00 Carelicumin auditoriossa Koskikatu 5

Suomalaisena Norjassa-tapahtuma

Suomalaisena Norjassa-tapahtumaan osallistui noin 30 henkilöä, joista osa etäyhteydellä. Tapahtumassa oli hyvä henki ja todella mielenkiintoisia aiheita käsiteltävä. Tutkija Katja Laakkonen kertoi meille tietoa "pendlaamisesta" ilmiönä, ja sairaanhoitaja Tero Surakka jakoi käytännön kokemuksiaan Norjasta.

Suomalaisena Norjassa-tapahtuma ti 20.9. klo 18:00

Jäsenemme, tutkija Katja Laakkonen ja sairaanhoitaja Tero Surakka jakavat kokemuksiaan kuvin ja sanoin Taito Galleriassa, Koskikatu 1. Tulethan mukaan!

Tapahtuma-arkisto

Täältä löydät edelliset tapahtumat arkistoituna. Voit klikata linkkiä ja tutustua edellisvuosien toimintaan.