Ajankohtaista

13.11. Muikku-salissa ruotsinsuomalainen kirjailija Tiina Laitila-Kälvemark

Syksyn vieraana ma 13.11. klo 17.30 – 19 Muikku-salissa ruotsinsuomalainen kirjailija Tiina Laitila-Kälvemark. Hän on julkaissut äskettäin viidennen kirjansa Valon ja pimeyden sonaatit. Hän kirjoittaa pääosin suomeksi. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan.

Tunnelmia tanskalaisvoileipäillasta

Joensuu Pohjola-Nordenin tanskalaisvoileipäilta järjestettiin ravintola Sulo & Smørressä perjantaina 27.10. Ilta oli oikein antoisa ja paikalla oli noin 40 vierasta.Illan mittaan päästiin maistamaan herkullisia tanskalaisvoileipiä, kuuntelemaan Joensuun ruotsin kunniakonsuli Esa Kärnän kuulumiset sekä nauttimaan upeasta musiikkiesityksestä.

Ravintola Sulo & Smørreen perjantaina 27.10. klo 18–21

Tervetuloa Ravintola Sulo & Smørreen perjantaina 27.10. klo 18–21 nauttimaan seurustelun lomassa tanskalaisvoileipiä. Myös pientä kisailua on luvassa, ja kenties muutakin ohjelmaa luvassa. Tarjoilun hinta on 24 € /henkilö, sisältäen alkujuoman (alkoholiton), voileivät, jälkiruoan ja kahvin. Menun voit nähdä avaamalla artikkelin.

Tervetuloa Kansainvälisille ystävyysmessuille 11.11.

Tervetuloa jälleen Ystävyysseuramessuille 11.11. kauppakeskus Iso Myyhyn. Tänä vuonna toimimme tapahtuman järjestäjänä. Tervetuloa osastollemme jutustelemaan ja kertomaan toiveista yhdistyksellemme!

Tillsammans! Yhdessä! Pohjoismaisia elokuvia kouluille ja perheille Kino Sihiksessä 30.9.-7.10.

Viikonloppunäytösten aikataulu: la 30.9. klo 10:00: Kiljuset! (S, 83 min) su 1.10. klo 12:00: Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka (K7, 97 min) la 7.10. klo 10:00: Kolme iloista rosvoa (S, 79 min) Kino Sihis, Kulttuuritehdas Siihtala, Nurmeksentie 4 Lisätietoa aiheesta: https://pkey.fi/kinosihis/?fbclid=IwAR15JTIqyB0wsVj5WR3BCld3rsR5DTHxlfE6jEETCzoSlEypiBmk8P9JRVU

Kuukauden pohjoismainen elokuva

Elokuvateatteri Tapiossa on jälleen mahdollista nauttia kuukauden pohjoismaisista elokuvista.

Kuhasalon retkipäivää

Lauantaina 13.5. vietimme koko perheen ulkoiluiltapäivää Kuhasalossa kaupungin kupeessa. Sää oli keväisen kaunis ja lämmin, ja monet luontoretkeilijät löysivät meidän iloisen porukkamme. Tarjolla oli mm. nuotiomakkaraa, nokipannukahvia, Ahvenanmaan pannukakkua ja kookospalloja. Ohjelmassa oli lisäksi lintuvisa ja euron kirppis. Kiitos kaikille mukavasta ja virkistävästä iltapäivästä!

Onnistunut Smørreilta Sulo&Smörre-ravintolassa

Smørreilta Sulo&Smörre-ravintolassa vietettiin Joensuu Pohjola-Nordenin onnistunutta Smørreiltaa, jossa yhteensä 32 osallistujaa pääsi nauttimaan maukkaista Smørrebrødeista, mahtavasta seurasta ja viihtyisistä musiikkiesityksistä. Ilta oli kaiken kaikkiaan antoisa, eikä ravintola Sulo pettänyt taaskaan. 

Lucian päivä ja kauneimpia joululauluja ruotsiksi

Lucian päivän iltana lauloimme kauneimpia joululauluja ruotsiksi Joensuun ev.lut. kirkossa kanttori Tuomas Pyrhösen johdolla. Oopperalaulaja Jukka Romu juhlisti tilaisuuttamme upeine sooloesityksineen. Iltaamme toi valoa, iloa ja rakkautta Yhteiskoulun lukion Lucia kulkueineen. Tilaisuuden juonsivat pastori Tomi Valjus ja Joensuun Pohjola-Nordenin puheenjohtaja Sinikka Marila.

Yhteisökuusemme koristeltuna juhlakuntoon.

Taas oli se aika vuodesta, jolloin koristelimme yhteisökuusemme. Tällä kertaa kuusi sai erityisvärityksen, nimittäin 75-vuotis juhlavärityksen.