Ajankohtaista

KUUKAUDEN POHJOISMAINEN ELOKUVA

Kuukauden pohjoismainen elokuva perinne jatkuu. Huomaa, että opiskelijaryhmät saavat ilmaiset liput opettajan varaamana.

Ihmeellinen Islanti koettu

Islannin matkamme 13, - 17.10. toteutui loistavasti mukavalla, reippaalla ryhmällä. Näimme Kultaisen Kierroksen kohteet: Allthingin muinaisen käräjäalueen, geysirit ja Gullfossin sekä nautimme lounaan tomaattiviljelmällä. Osa ratsasti Issikalla ja osa kiipeili jäätiköllä ja monet polskivat uimaloiden altaissa. Osa tutustui perusteellisemmin Reykjavikin monipuoliseen kaupunkiin. Minnekähän suuntaamme seuraavaksi ...

Lähde Joensuun Pohjola-Nordenin kanssa Islantiin!

Osallistu Joensuun Pohjola-Nordenin kanssa matkalle unohtumattomaan Islantiin lokakuussa. Matkanjärjestäjä on Pohjolan Matka ja Icelandair. Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta lauantaina 13.10.2018, josta lennämme Icelandairilla Reykjavikiin. Lentoasemalta siirrymme MINGARDUR CENTER *** hotelliin, jonne on kuljetukset sekä mennessä että tullessa. Hotelissa yövymme 4 yötä (sis. aamupalan). Matkaan kuuluu myös Reykjavikin kaupunkikierros, missä tutuksi tulee eksoottinen sekä moderni pääkaupunki. Sunnuntaina 14.10 lähdemme kokopäivän kultaisen kolmion retkelle, jossa oppaana toimii Satu Rämö. Varattuna on myös yhteinen illallinen Satu Rämön emännöimänä. Matkalla on myös mahdollista osallistua muihin päiväretkiin. Sinulla on mahdollisuus tutustua niin islanninhevosiin kuin jäätikkövaeltamiseen. Kotiin paluu tapahtuu keskiviikko aamuna 17.10.2018. Ilmoittauduthan hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tarjolla on ainutkertainen loistava tilaisuus lähteä Islantiin todella hyvässä seurassa. Ohessa matkatiedote ja ilmoittautumisohjeet:

Onnistuneet Pidot

Joensuun Pohjola-Norden kiittää vieraita ja esiintyjiä onnistuneista Pohjolan Pidoista! Tässä lyhyt katsaus illan tapahtumiin ja muutama kuva.