Vänster spalt

Jäsenyyden ilot, hyödyt ja haitat

Pohjoismailla on yhteinen arvopohja. Muun muassa ihmisten yhdenvertaisuus ja julkisen vallan vastuu ovat luoneet ilmapiirin, joka tuottaa uskoa tulevaisuuteen. Hienoja perinteitä, joita kannattaa vaalia, varsinkin nyt, kun maailmalla myrskyää. Joensuun Pohjola-Norden ry on osaltaan mukana tässä työssä. Se järjestää ja tukee monenlaista toimintaa, muun muassa: pohjoismainen kirjastoviikko, ystävyysmessut, Pohjolan pidot, Lucian päivä, pohjoismaiset vieraat ja vierailut. Siinä joitakin tuottamistamme iloista ja hyödyistä. Tule mukaan ottamaan osaa niihin.

Entä ne haitat? No, jos uskoo vanhaan hokemaan "tieto lisää tuskaa" niin siinä tapauksessa mukana toimimisesta on haittaa. Me Joensuun Pohjola-Nordenin aktiivit kuitenkin ajattelemme, että maailman ymmärtäminen ja oman lähialueen syvällisempi tunteminen pikemminkin vapauttaa ja antaa hyvän elämän välineitä.

Vuonna 2016 yhdistyksemme täytti 70 vuotta.  

Hyvä jäsen, päivitäthän yhteystietosi, erityisesti sähköpostiosoitteesi joko kohdassa Muuta jäsentietoja tai lähettämällä sähköpostia tai soittamalla sihteeri Anne Tiihoselle (puh. 040 541 2419, s-posti: anne.tiihonen (at) joensuu.fi )

 Joensuun Pohjola-Norden ry

Linkkejä

Pohjola-Nordenin lehti (kaksikielinen)

Kulturkontakt Nord

Finsk-svenska handelskammaren Hanasaari

Joensuun ystävyyskaupungit Pohjoismaissa:

Sveriges ambassad

Norja - virallinen sivusto Suomessa

Tanska Suomessa

Islannin suurlähetystö

  Pohjola-Nordens nätsida - Liittotoimisto

Yrityksen tai yhteisön edustaja:

Jos haluat tukea Joensuun Pohjola-Nordenin toimintaa, voit liittää yrityksenä tai yhteisönä yhdistyksen yhteisöjäseneksi. Jäsenmaksu on alkaen 100 euroa vuodessa. Lisätietoja puheenjohtajalta ja sihteeriltä.

 

Handelsbanken

Höger spalt

Yhteystiedot

Puheenjohtaja 

Sinikka Marila
marilasinikka (at) gmail.com
045 278 3250

Varapuheenjohtaja
Aila Ollikainen

Sihteeri
Anne Tiihonen

Taloudenhoitaja
Sanna Pitkänen

Muut hallituksen jäsenet

Hilkka Korhonen

Mikko Honkanen 

Riitta Kangas

Maarit Räsänen

Peter Sjölund 

Riina Seppänen

Théo Silnicki-Kettunen

Jarmo Valtonen

 

 

 

LIITY JOENSUUN RY:N JÄSENEKSI TÄÄLLÄ.

SÄÄNNÖT (rtf-tiedosto)

66020_t.jpg

Ihmeellinen Islanti koettu

Islannin matkamme 13, - 17.10. toteutui loistavasti mukavalla, reippaalla ryhmällä. Näimme Kultaisen Kierroksen kohteet: Allthingin muinaisen käräjäalueen, geysirit ja Gullfossin sekä nautimme lounaan tomaattiviljelmällä. Osa ratsasti Issikalla ja osa kiipeili jäätiköllä ja monet polskivat uimaloiden altaissa. Osa tutustui perusteellisemmin Reykjavikin monipuoliseen kaupunkiin. Minnekähän suuntaamme seuraavaksi ...
64101_t.jpg

Lähde Joensuun Pohjola-Nordenin kanssa Islantiin!

Osallistu Joensuun Pohjola-Nordenin kanssa matkalle unohtumattomaan Islantiin lokakuussa. Matkanjärjestäjä on Pohjolan Matka ja Icelandair. Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta lauantaina 13.10.2018, josta lennämme Icelandairilla Reykjavikiin. Lentoasemalta siirrymme MINGARDUR CENTER *** hotelliin, jonne on kuljetukset sekä mennessä että tullessa. Hotelissa yövymme 4 yötä (sis. aamupalan). Matkaan kuuluu myös Reykjavikin kaupunkikierros, missä tutuksi tulee eksoottinen sekä moderni pääkaupunki. Sunnuntaina 14.10 lähdemme kokopäivän kultaisen kolmion retkelle, jossa oppaana toimii Satu Rämö. Varattuna on myös yhteinen illallinen Satu Rämön emännöimänä. Matkalla on myös mahdollista osallistua muihin päiväretkiin. Sinulla on mahdollisuus tutustua niin islanninhevosiin kuin jäätikkövaeltamiseen. Kotiin paluu tapahtuu keskiviikko aamuna 17.10.2018. Ilmoittauduthan hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tarjolla on ainutkertainen loistava tilaisuus lähteä Islantiin todella hyvässä seurassa. Ohessa matkatiedote ja ilmoittautumisohjeet: