Vänster spalt

TAPAHTUMAKALENTERI

Paina alla olevista linkeistä nähdäksesi lisätietoa tapahtumista. 

Muikku-salissa ruotsinsuomalainen kirjailija Tiina Laitila-Kälvemark 13.11.

Tunnelmia tanskalaisvoileipäillasta

Yhteisömessut kauppakeskus Iso Myyssä 11.11.

Kuukauden pohjoismainen elokuva 7.11.

MENNEET TAPAHTUMAT

Tapahtuma-arkisto

 

JÄSENYYDEN ILOT, HYÖDYT JA HAITAT
 

Pohjoismailla on yhteinen arvopohja. Muun muassa ihmisten yhdenvertaisuus ja julkisen vallan vastuu ovat luoneet ilmapiirin, joka tuottaa uskoa tulevaisuuteen.​ Hienoja perinteitä, joita kannattaa vaalia, varsinkin nyt, kun maailmalla myrskyää.

Joensuun Pohjola-Norden ry on osaltaan mukana tässä työssä. Se järjestää ja tukee monenlaista toimintaa, muun muassa seuraavia: pohjoismainen kirjallisuusviikko, ystävyysmessut, Pohjolan pidot, Lucian päivä, pohjoismaiset vieraat ja vierailut.

Siinä joitakin tuottamistamme iloista ja hyödyistä. Tule mukaan ottamaan osaa niihin. Entä ne haitat? No, jos uskoo vanhaan hokemaan "tieto lisää tuskaa", niin siinä tapauksessa mukana toimimisesta on haittaa.

Me Joensuun Pohjola-Nordenin aktiivit kuitenkin ajattelemme, että maailman ymmärtäminen ja oman lähialueen syvällisempi tunteminen pikemminkin vapauttaa ja antaa hyvän elämän välineitä.

 

Vuonna 2021 yhdistyksemme täytti 75 vuotta.

 

päivitetty: 5.11.2023

 ​

              

 Joensuun Pohjola-Norden  

Höger spalt

Yhteystiedot
Kontaktuppgifter


Yhdistyksen sähköpostiosoite
joensuu@pohjola-norden.fi

Puheenjohtaja 

Sinikka Marila

Varapuheenjohtaja
Aila Ollikainen

Sihteeri
Mari Pesonen

Taloudenhoitaja
Riikka Kolehmainen

Muut hallituksen jäsenet:

Hilkka Korhonen

Mikko Honkanen 

Maarit Räsänen

Peter Sjölund 

Théo Silnicki Kettunen

Katja Laakkonen

Katarina Liljeqvist

 

13.11. Muikku-salissa ruotsinsuomalainen kirjailija Tiina Laitila-Kälvemark

Syksyn vieraana ma 13.11. klo 17.30 – 19 Muikku-salissa ruotsinsuomalainen kirjailija Tiina Laitila-Kälvemark. Hän on julkaissut äskettäin viidennen kirjansa Valon ja pimeyden sonaatit. Hän kirjoittaa pääosin suomeksi. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan.

Tunnelmia tanskalaisvoileipäillasta

Joensuu Pohjola-Nordenin tanskalaisvoileipäilta järjestettiin ravintola Sulo & Smørressä perjantaina 27.10. Ilta oli oikein antoisa ja paikalla oli noin 40 vierasta.Illan mittaan päästiin maistamaan herkullisia tanskalaisvoileipiä, kuuntelemaan Joensuun ruotsin kunniakonsuli Esa Kärnän kuulumiset sekä nauttimaan upeasta musiikkiesityksestä.

Ravintola Sulo & Smørreen perjantaina 27.10. klo 18–21

Tervetuloa Ravintola Sulo & Smørreen perjantaina 27.10. klo 18–21 nauttimaan seurustelun lomassa tanskalaisvoileipiä. Myös pientä kisailua on luvassa, ja kenties muutakin ohjelmaa luvassa. Tarjoilun hinta on 24 € /henkilö, sisältäen alkujuoman (alkoholiton), voileivät, jälkiruoan ja kahvin. Menun voit nähdä avaamalla artikkelin.